Született szállodások

Annyi érdekes dolog történik minden nap egy szállodában... hát még négyben! Mostantól megpróbáljuk a legjobb sztorikat - a múltból és jelenből - összeszedni, hiszen az élet a legjobb regényíró...

Hirdetés

Utolsó kommentek

Egy nem-mindennapi meglepetés

2010.07.15. 18:07 - Heni - Danubius Health Spa Resort Sárvár

Címkék: motor kirándulás motorozás sárvár guiness rekord vicces történetek ünneplés házassági évforduló wellness szálloda ifjú pár born to be wild danubius szálloda szállodás sztorik


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz

Ahogy az már a 25 éves házassági évfordulós hétvégénken is kiderült, a házaspárok még sok-sok év együttélés után is tudnak egymásnak meglepetéseket okozni… de az, hogy kinek milyen vicces ötlete támad, már egy másik kérdés… Ez a néhány éve történt eset nálam azóta is viszi a pálmát.

Egy olyan házaspárról van szó, akik már rég túl voltak a bűvös 25-ösön, a feleség egyik kerek szülinapja közelgett. A szervezésben az első perctől résztvettünk, régóta ismertük ugyanis a Sárvárról származó párt, akik egykor nagy helyi vagányoknak számítottak (anno egy motoros találkozón ismerkedtek meg).

De kezdem az elején. A nagy napon az egyik rokon hölgy hívta fel telefonon az immár egy másik városban élő feleséget. De nem ám a születésnapra gratulált, hanem megkérte, hogy vigyázzon a gyerekekre, mert sürgős dolga akadt. Hozzátette, hogy azonnal el is megy érte kocsival és hozza Sárvárra, hogy ne kelljen a vonatra várni. Az autóút alatt a hölgy végig a gyerekekről beszélt és arról, milyen fantasztikus lehetőséget kaptak a férjével… A születésnapról egy szó sem esett. A feleség próbált nyugodt maradni, amit az is megnehezített, hogy ezen a napon valahogy mindenki “eltűnt”, még a férje sem köszöntötte fel…

Időközben feltűnt neki, hogy nem is rokonai háza felé haladnak a kocsival. Nem sokkal később pedig már be is fordultak a sárvári Danubius szálloda parkolójába, a rokon hölgy pedig közölte, hogy itt még valamit el kell intéznie. Együtt mentek be a szállodába, ahol az éttermet már előre besötétítettük, és abban a pillanatban, hogy beléptek az ajtaján, a vendégsereg elkezdte énekelni, hogy “Boldog Szülinapot”. Ahogy felkapcsolódtak a villanyok, a feleség is látta, hogy csakúgy hemzseg a sok rokon és barát.. Már csak a férje hiányzott a boldogsághoz, ő azonban nem volt sehol.

Már 10 perce fogadta a gratulációkat egyedül, de a férje csak nem került elő. Ekkor hirtelen felcsendültek a “Born to be wild” első taktusai és felbőgött egy motor valahol a közvetlen közelben… Az étterem ajtaja kitárult, és az egykor “nagy vagány” férj berobogott egy hatalmas motorral, a feleség legnagyobb megrökönyödésére. Rojtos bőrdzsekit, bőrszerkót viselt és könnyekig meghatódott feleségének átnyújtott egy hasonló bőrdzsekit a következő felirattal: “Még sok-sok évig lobogjon együtt a hajunk!”, ami azért is vicces volt, mert a férj csaknem teljesen kopasz volt már... (de a sisak ápol és eltakar) :)

A bőrdzseki mellé természetesen egy motoros kirándulás dukált ajándékba, amire az ünneplés másnapján el is indult az “ifjú pár”.

Van valakinek hasonló jó sztorija meglepetéspartikról vagy vagány nagyikról?

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletettszallodasok.blog.hu/api/trackback/id/tr942154013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása