Született szállodások

Annyi érdekes dolog történik minden nap egy szállodában... hát még négyben! Mostantól megpróbáljuk a legjobb sztorikat - a múltból és jelenből - összeszedni, hiszen az élet a legjobb regényíró...

Hirdetés

Utolsó kommentek

Szállodamesék – avagy: „Miért is nem írtuk eddig??”

2010.05.05. 14:07 - Anett - Danubius Health Spa Resort Bük

Címkék: sztorik vicces történetek danubius hotel wellness szálloda nyári csobbanás nálunk mindig történik valami szállodás blog


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz

Kedves Olvasók!

Anett vagyok, a bükfürdői Danubius Health Spa Resort Bük vendégszolgálati menedzsere. Kollégáimmal (akik közül sokan egyben barátaim is) már régóta gondolkoztunk azon, hogyan oszthatnánk meg másokkal azt a rengeteg kedves történetet, ami nap mint nap megesik szállodáinkban.

Hiszen annyi legendás sztorink van, melyek szájhagyomány útján terjednek és mindenki imádja őket! (Édesapám is mindig nekem szegezi a kérdést, valahányszor hazamegyek: „Miért nem írod le ezeked? Már akár egy regényt is kiadhattál volna!”)

De tényleg, miért is nem? :)) A gondolatot tett követte.

Nyári Csobbanás akciónk megbeszélésekor fel is vetettem a „szállodás kalandblog” ötletét, mely – őszintén mondom – általam sem várt sikert aratott! Legnagyobb örömömre kollégáim rögtön ontani kezdték a sztorikat, és abban maradtunk, hogy a régebbi történetek mesélése mellett beszámolunk szállodánk egy-egy érdekes, aktuális sztorijáról is. Sőt, három kolléganőm a két hévízi és a sárvári wellness hotelekből arra is vállalkozott, hogy ők maguk is rendszeresen írni fognak a blogba!

Ez is mutatja – ahogy reméljük olvasni is fogják később – hogy ránk triplán igaz a reklámszlogen: Nálunk mindig történik valami! :)

Nosza akkor hajrá! Ezúton is köszönjük a cég bizalmát, és ígérjük, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, ami csak tollunkon és billentyűzetünkön kifér!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletettszallodasok.blog.hu/api/trackback/id/tr211981718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ms Whatever 2010.05.11. 07:12:24

Húúú, ez aztán izgi lesz!

holihoby 2010.05.11. 22:44:49

Kíváncsian várom a következő "szaftos" történetet! :-)

D.Zala 2010.05.25. 15:42:36

A blog írása akkor lenne teljes,ha mi vendégek is megírhatnánk a szállodai történeteinket

lola6 2010.05.25. 17:18:21

Kedves D.Zala,
Én várom a történetedet ha van :)

Anett - Danubius Health Spa Resort Bük 2010.05.26. 11:13:07

Kedves D. Zala!
Minden történetet elolvasunk, amit a vendégeink megírnak nekünk, hiszen a blogba kerülő sztorik nagy részét is ezek ihletik. Továbbra is nagy szeretettel várjuk tehát az élménybeszámolókat, és elképzelhető, hogy ezek közül néhányat majd közzé is teszünk. :)
Üdv:
Anett


süti beállítások módosítása