Született szállodások

Annyi érdekes dolog történik minden nap egy szállodában... hát még négyben! Mostantól megpróbáljuk a legjobb sztorikat - a múltból és jelenből - összeszedni, hiszen az élet a legjobb regényíró...

Hirdetés

Utolsó kommentek

Döbbenet a medenceparton...

2010.07.10. 08:49 - Anett - Danubius Health Spa Resort Bük

Címkék: döbbenet bükfürdő vicces történetek segédeszközök bőrruha danubius hotel wellness szálloda vicces sztori elcserélt táska szállodai sztorik


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz

Örülök neki, hogy így beindult a blog. Nemrég egy bejegyzéssel olvasói csúcsot döntöttünk. Köszönjük ezúton is az olvasóknak a hűséget! Én pedig külön köszönöm azt, hogy mióta írjuk a blogot, nyitottabbá váltam mindenre, ami körülöttem történik, olyan apróságokra is, melyek egy szállodában gyakran előfordulnak, és gyakran bele sem gondolunk, milyen mulatságos dolgok állnak a háttérben. Íme egy sztori ami néhány éve történt nálunk, és melyen a vendégekkel együtt jót mulattunk a végén:

Pakold ki a táskád, megmondom ki vagy – ez a kijelentés általában telezsúfolt női táskákkal kapcsolatban szokott elhangzani. Ehhez kapcsolódik újjabb történetünk.

A turnusváltás napján történt. Ilyenkor mindig rengeteg a jövés-menés a szállodában, és több poggyász is várakozik az előtérben. Szállodánkba ezidőtájt érkezett meg többek között egy nagyon helyes, fiatal házaspár is. A becsekkolás után rögtön indultak is elfoglalni a szobájukat, Zoli, a londíner segített fölvinni csomagjaikat: két nagy bőröndöt és egy jól megtömött fehér strandtáskát.

Az előtérből ekkorra már eltűntek a csomagok, aki el akart indulni, már úton volt. Végre szusszanhatunk egy kicsit a következő nagy bevetés előtt – gondoltam, ekkor még nem is sejtve, mekkorát tévedtem.

Alig telt el egy óra, amikor a fiatal hölgy, aki nemrég érkezett férjével, megjelent a recepción és kezében egy kézitáskát hozott, majd diszkréten félrehívott. Elmesélte, hogy ő éppen masszázsra indult, férjének pedig meghagyta, hogy nyugodtan menjen le a medencékhez, hogy addig is élvezhesse a nyár és a víz örömeit, és vigye a strandtáskát is, amiben a törülközők, naptejek és egyéb fontos kellékek vannak. A férj annak rendje és módja szerint le is ment, és mivel kényelmesebben akart feküdni, gondolta, jól jönne a gumimatrac, fel is fújja gyorsan. Ahogy azonban belenyúlt a táskába és megfogta a keze ügyébe akadó gumiszerű dolgot, az csak nem akart kijönni. Mikor szórakozottan rángatni kezdte – khmm, férfiak, ahelyett hogy nagyobbra nyitotta volna a táskát – egy nagyobb rántásnál nemcsak a keze ügyében lévő tárgyat, de a táska egész tartalmát sikerült kirántania. A medence körül megfagyott az élet, ugyanis a férj kezében egy – hogyismondjam – lakk, láncos bőrruha lógott, körös-körül pedig mindenfajta egyéb segédeszközök hevertek a füvön és úszkáltak a medence vizén, illetve merültek lassan lefelé.

A hölgy férje először nyakig vörösödött, hebegett habogott, és lassan elkezdte visszapakolni az elcserélt táska tartalmát. Szerencsére a lélekjelenléte nem hagyta cserben, és mivel magyarázkodni felesleges lett volna ebben a helyzetben, kihúzta magát és közölte, hogy a bemutatott kellékek megvásárolhatók a recepción.

A félreértést sikerült tisztázni, a táskát elküldtük tulajdonosának és még aznap megkerült a házaspár táskája is.

A recepción pedig aznap kicsit többet csörögtek a telefonok…

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletettszallodasok.blog.hu/api/trackback/id/tr812142427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peremartoni Krisztina (törölt) 2010.07.11. 17:49:50

Nemcsak a medence partján van döbbenet hanem szerintem a blog olvasóinál is.. Ennyire meleg van hogy csak erre az egy urban lenegd-re telt.?.?

pecorino 2010.07.11. 19:51:24

Nem mintha eddig olyan sokat jártam volna a a Danubius Health Spa Resort szállodáiba, de ezután biztosan nem leszek ott vendég. Nem hiszem, hogy a szállodaportásnak, a pincérnek, a masszőrnek, vagy bárkinek elnézném, hogy vicces kis történeteket kürtölne világgá blogjában, a munkahelyén megtörtént dolgokról. Ez olyan mértékű szakmai bizalomsértés, ami nem vet jó fényt a blogolók munkaadójára se. Ha szállodába megyek, elvárom, hogy velem tisztelettel bánjanak, a velem történteket még névtelenül se közhíreljék, és az ottlétem alatti
magánéletem maradjon az én magántitkom, és még névtelenül ne szórakoztasson másokat. Persze ezt én gondolom. Mások lehet, hogy másként.

annamanna2 2010.07.12. 08:40:00

@pecorino: én egy nagy pesti szállodában dolgoztam egy jó ideig, Reding Itellnek igaza van, a sztorik nagy része tényleg urban legend, de szerintem a langyosabb, viccesebb fele, amiről nemtom mért ne lehetne pont egy szállodás blogon beszélni. ne menjünk bele milyen sztorikat lehetne kirakni ha tényleg bele akarna valaki nyúlni a lecsóba... ha én egyszer kinyitnám a blogomat... :)))

Ms Whatever 2010.07.12. 09:24:45

Csatlakoznék annamanna2-höz. Én pont azért olvasom ezt a blogot, mert érdekelnek ezek a szállodás történetek. Szerintem mindenkit érdekelnek, aki olvassa őket. Tudjuk, hogy a hotelekben pikánsabbnál pikánsabb dolgok előfordulhatnak, néha érdekesek, sokszor viccesek. A blogírók most ezeket osztják meg velünk NÉVTELENÜL. Ezzel nem sértik meg senki jogait, akinek nem inge, ne vegye magára....
És ami a legfontosabb pecorino: ha ennyire nem érdekel téged, mégis mért olvasod még mindig????
Hajrá Danubius! Várjuk a következő furi történetet!

Anett - Danubius Health Spa Resort Bük 2010.07.12. 09:42:54

Kedves Olvasóink!
Köszönjük észrevételeiket és azt is, hogy ennyien követik kizárólag szórakoztató célú blogunkat. Történeteink a közelmúltban, illetve régen megtörtént sztorikat dolgoznak fel, a személyiségi jogok teljes tiszteletben tartásával. A történetekben a szereplők is, de néha maguk a történetek is össze vannak keverve, néha hoteles legendákat is beleszőve, éppen azért, hogy még utalás szinten se lehessen konkrét vendégekre következtetni belőle. Ahol valaki hozzájárult a közléshez, azt külön jelezzük, de az igazi nevét még itt sem használjuk. A bejegyzések célja annak bemutatása, hogy egy Danubius szállodában mindig történik valami, legyen az egy kedves, vicces történet, vagy egy vendég pozitív visszajelzése egy olyan esetben, amikor dolgozóink többet tesznek értük, mint az elvárható lenne (ld Spirit and Smile programunk). Bízunk benne, hogy - ahogy ez már meg is történt - olvasóinkat nemsokára vendégünkként láthatjuk viszont!
További kellemes időtöltést kívánunk blogunkon:
Üdvözlettel:
Anett

kran72 2010.07.17. 15:21:23

@pecorino: A világ minden szállodájában emberek dolgoznak és a vendégek is emberből vannak.Ezért számtalan olyan szituáció kerekedik amit a dolgozók nem törölnek azonnal a memóriájukból hanem ha viccesnek találják jót nevetnek rajta.A Hotel Adlerttől a faluszéli Jancsika panzióig.Ennek semmi köze a bizalom sértéshez és a tiszteletlenséghez,szerintem...meg ha én is kinyitnám egyszer a fekete noteszemet...


süti beállítások módosítása