Született szállodások

Annyi érdekes dolog történik minden nap egy szállodában... hát még négyben! Mostantól megpróbáljuk a legjobb sztorikat - a múltból és jelenből - összeszedni, hiszen az élet a legjobb regényíró...

Hirdetés

Utolsó kommentek

Pezsgőfürdő

2010.07.23. 15:10 - Viola - Danubius Health Spa Resort Hévíz


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz

Évekkel ezelőtt történt ez a mókás eset, amit azóta is mindig nevetve emlegetünk a kollégákkal. Április lehetett, amikor az egyik hazai divatcég zártkörű partnerpartit tartott szállodánkban, ahol egy kis divatbemutatót is rendeztek a nyári kollekció darabjaiból. A rendezvénynek estefelé lett csak vége, így a résztvevők és a modellek is szállodánkban éjszakáztak.

Ugyanebben az időpontban hotelünk vendégei voltak egy német “öregfiúk” focicsapat játékosai, mozgékony, életvidám, még most is sportos testalkatú idős urak, akik folyamatosan újabb és újabb programokra vágytak, amiket az idegenvezető igyekezett számukra biztosítani. A divatbemutató reggelén el is mondta csoportjának, hogy estére meglepetéssel készül nekik, méghozzá “férfias” meglepetéssel.

Vacsora előtt aztán a focicsapat néhány tagja úgy döntött, hogy a wellness-örömeiben gazdag napot egy kis jakuzziban ücsörgéssel zárja le. Igenám, de még alig ücsörögtek ott pár perce, amikor négy modell jelent meg a medence szélén, akik szintén itt akarták kipihenni a divatbemutató fáradalmait egy üveg pezsgő társaságában. Először, mikor az idős urak meglátták a négy bombanőt, egészen megdöbbentek, de a lányok a legnagyobb természetességgel bekéredzkedtek melléjük és a lépcső felé vették az irányt. Ekkor már a focisták biztosak voltak benne, hogy az idegenvezető által beígért kis meglepetéshez van szerencséjük.

Nem telt bele sok idő és ők is kedvet kaptak a pezsgőzéshez, és koccintottak a magyar lányok különleges szépségére. A hangulat hamar a tetőfokára hágott, az egyébként rendszerint már tíz órakor a szobájukba visszavonuló “öregfiúk” még tizenegykor is elemükben voltak és egyre-másra rendelték a további italokat. Hamarosan még dalra is fakadtak, csakúgy zengett az ének a medencetérben. Miután a lányok fél tizenkettő körül végül takarodót fújtak, a német urak is kikászálódtak a jakuzziból, egyetlen bánatuk valószínűleg az volt, hogy ilyen “hamar” végetért az este…

Másnap aztán a reggelinél a veterán focisták alig győztek hálálkodni idegenvezetőjüknek a fantasztikus meglepetésért. Hosszan mesélték csodás élményüket a magyar lányokkal, akik nem csak szépek, de okosak is és istenien lehet velük beszélgetni. Ahogy az idegenvezető később nevetve elmesélte nekem, a csapat többi tagjával egy estén keresztül vidáman iszogattak egy meglepetésképpen meghívott magyar focilegendával. De végül arra jutottak, hogy ezt már nem kötik a “boldog kivételezettek” orrára.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletettszallodasok.blog.hu/api/trackback/id/tr932171123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása