Született szállodások

Annyi érdekes dolog történik minden nap egy szállodában... hát még négyben! Mostantól megpróbáljuk a legjobb sztorikat - a múltból és jelenből - összeszedni, hiszen az élet a legjobb regényíró...

Hirdetés

Utolsó kommentek

Rekordkísérlet: 25-ösök, figyelem!

2010.06.04. 10:06 - Heni - Danubius Health Spa Resort Sárvár

Címkék: szerelem arborétum sárvár guiness rekord vicces történetek rekordkísérlet házassági évforduló danubius hotel wellness szálloda ezüstlakodalom szállodai sztorik


Megosztás: 
Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add az RSS olvasódhoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add a Startlaphoz

Bár sokan kételkednek ebben, de létezik ilyen házasság is... válaszolnak a másik kérdésére, ami el sem hangzott, befejezik egymás mondatait. Akárhányszor együtt vannak, kitartóan, de kedvesen piszkálják egymást. Meghatóan összecsiszolódtak, de ugyanolyan szenvedéllyel képesek egymás torkának ugrani egy-egy vitában, mint kapcsolatuk hajnalán. De persze csupa szerelemből! :)

Ilyen kedves, idősödő házaspárból az évek során sokat megismerhettünk itt a sárvári szállodában. Voltak olyanok is, akik már nyitástól kezdve hozzánk jártak és bizony, bizony, most miattuk (is) ég ennyire a kezem alatt a munka, hiszen EZÜSTLAKODALMAT szervezek Nekik. No persze nem csak Nekik: olyan hetedhét országra szóló ezüstlakodalom lesz ez, amire a lehető legtöbb 25 éves házassági évfordulóját ünneplő párt szeretnénk összegyűjteni (ha minden jól megy, még a Guiness rekordok közé is bekerülünk)! És hogy miért éppen 25?

Szállodánk is 25 éves jubileumot ünnepel, így aztán egyszerre lesz helyszíne és ünnepeltje az eseménynek. Már az ünnepi öltözet is folyamatban van: régi és új, ilyenvolt-ilyenlett fotók a folyosó falain, szoborkiállítás a szállodában és a környező arborétumban...

Most már biztos, hogy az a kedves házaspár is itt lesz az ünnepeltek között, akik éppen akkor voltak itt Sárváron nászúton, amikor szállodánk megnyitotta kapuit, 25 évvel ezelőtt. Azóta is minden évben itt vannak, ugyanaz az emelet, ugyanaz a szoba, ugyanaz a boldog házasság. Szinte az egész személyzetet jó barátként ismerik és viszont… Én ugyan akkor még nem dolgoztam itt, de azóta bőven volt alkalmam megismerkedni velük és meghallgatni szerelmük történetét. Ha valakinek, hát nekik tényleg telitalálat most az Ezüstlakodalmas hétvége.

Remélem Guiness-rekordkísérletünkön minden klappol majd, a gálavacsorától a nosztalgiabálon keresztül az éjszakai szerenádig… és biztos, hogy nagyon kedves történeteket tudok majd mesélni ezekről ugyanúgy, mint a nemrégiben végetért léböjt kúránkról is, mely szintén nem szűkölködött a meglepetésekben.

Addigis, segítsenek nekem minél több Ezüstházaspárt találni június 18-ig! :D

A bejegyzés trackback címe:

https://szuletettszallodasok.blog.hu/api/trackback/id/tr802055536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

akirea 2010.06.08. 20:57:20

Nem kell már sok hogy mi is 25évesek legyünk:))juni 18 ig nem lesz meg!, kell még 3év:)))

lola6 2010.06.09. 12:29:31

Kedves Akirea (hú de nehéz leírni) gratulálok már a 22-höz is...:)) mi a titka? kérdezi egy "5 éves"....lehet hogy köze van a 7 évetne megújuláshoz?


süti beállítások módosítása